HB Vervoer

HB Vervoer beschikt over 9 voertuigen, een drietal 10 ton vrachtwagens en zes kleine tot middelgrote wagens. Voor HB Vervoer werken 8 mensen, zowel parttime als fulltime. Alle voertuigen zijn geschikt voor het vervoer van gevaarlijke stoffen en alle chauffeurs beschikken over de noodzakelijke diploma's.
HB Vervoer is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor spoedtransporten. Daardoor zijn we in staat om snel en flexibel in te spelen op de wensen van onze klanten en kunnen we onze naam als betrouwbaar en servicegericht hoog houden.

HB Vervoer richt zicht zowel op Nationaal- als op Internationaal Vervoer en beschikt over de faciliteiten om dit mogelijk te maken. We transporteren regelmatig goederen naar Denemarken, Duitsland, Hongarije, Belgie en Frankrijk. We beschikken over de noodzakelijke NIWO vergunningen en verrichten onze diensten volgens AVC normen voor Nationaal Vervoer en volgens CMR normen voor Internationaal Vervoer.

Omdat al onze voertuigen zijn uitgerust met een GPS systeem van 'Minorplanet' kunnen we altijd exact aantonen wanneer goederen op locatie zijn afgeleverd. Bovendien kunnen we tijdens een transport exact vertellen waar de goederen zich bevinden, zodat onze klanten altijd over exacte informatie kunnen beschikken over status van de transporten.